„8. Festival vina sjeverne i srednje Dalmacije – Vinfest Benkovac 2017.“ u petak

Već osmu godinu za redom Grad Benkovac u petak, 7. srpnja 2017. godine s početkom u 2100 sat na Kaštelu „Benković“ u Benkovcu organizira „8. Festival vina sjeverne i srednje Dalmacije – Vinfest Benkovac 2017.“ Riječ je o manifestaciji koja se vrlo brzo afirmirala kao jedna od najkvalitetnijih dalmatinskih vinskih izložbi te predstavlja pravo osvježenje na hrvatskoj vinskoj sceni.

Cilj manifestacije je prezentacija i promocija vinarstva na području Grada Benkovca, odnosno sjeverne i srednje Dalmacije, na prostoru koji je tradicijski i geografski uz sve pogodnosti i potencijale predvodnik u proizvodnji vrhunskih vina u Zadarskoj županiji.

Vinfest Benkovac više nije samo vinska priča Benkovca i Dalmacije, već polako postaje vinska priča čitave zemlje. U sklopu festivala organiziraju se i razna gastro događanja.

Sudeći po odazivima vinara i vinogradara kroz proteklih šest godina, organizatori Vinfesta uvjereni su u uspjeh i ovogodišnje manifestacije, što je od iznimnog značaja za benkovačko područje sa stoljetnom tradicijom vinarstva i vinogradarstva. Manifestacija je zatvorenog tipa i ulaz je moguć jedino uz pozivnicu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...