Bilić: “Ne mogu govoriti o sudskim stvarima, zvao sam Luku, zvao sam mu oca… o Luki sve najpozitivnije”

Slaven Bilić gostovao je u Dnevniku Nove TV i govorio o aktualnim temama. Prije svega se osvrnuo na prošlu sezonu u West Hamu s kojim je završio na 11. mjestu, donosi Večernji.

– Sezona je bila turbulentna, ali je nekako realno završila. Ne super, ali OK. Bili smo u nekim trenucima u zoni ispadanja, ali ohrabruje što smo svaki puta dobro reagirali u tim trenucima. Sezona se može podnijeti.

Jose Mourinho rekao je da je Bilić ‘cool’ tip s kojim bi popio bocu vina…

– Meni je Mourinho drag, osjećam da sam i ja njemu. Velikan je, on je čovjek koji je obilježio zadnjih 15 godina nogometa. Naravno da pričamo kad mi gostujemo tamo ili on kod nas.

Bivši izbornik osvrnuo se i na poraz Hrvatske na Islandu.

– Protiv Islanda nismo igrali dobro, ali to je trebalo završiti 0:0. Nažalost smo primili gol i zakomplicirali situaciju, ali ne treba biti negativan. Bit će nam teško, ali i dalje smo prvi. Ja ne vjerujem da Island može pobijediti sve četiri utakmice.

Neizbježna tema bilo je i suđenje Mamiću te svjedočenje Luke Modrića.

– Ja sam pravnik, ja sam legalist i ne mogu govoriti o sudskim stvarima. Iskreno, nisam to ni pratio. Ipak, moram reći da sam zvao Luku, imao sam potrebu zvati ga nakon one cijele hajke. I njegova oca Stipu sam zvao, jer imam čast da ih znam. Ja o njemu mogu reći sve najpozitivnije. I to ne kao igrači nego i kao osobi. Nikad neću ništa drugo reći. Luka je fantastična i moralna osoba.

HNL?

– Svaki dan je HNL tema, dobro je što se Rijeka pojavila i sad osvojila prvenstvo. Hajduk ide gore – dolje, ali za nešto više se treba popraviti ekonomija, zaključio je Bilić. 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...