Blamaža Modrića i ekipe, Manchester razbio Real s 4:1

Najveći europski klubovi odrađuju sjevernoameričku turneju u sklopu Internacional Championship Cupa. Manchester City je tako u sjajnoj utakmici uvjerljivo svladao madridski Real, bilo je 4:1…

Real je doživio i drugi poraz na turneji po SAD-u. Manchester Unitedsvladao ih je nakon boljeg izvođenja penala, a sada ih je sredila i druga momčad iz Manchestera – City, piše Tportal.

Zinedine Zidane izveo je najjaču momčad (bez Cristiana Ronalda koji ima ‘produženi odmor’ i nije na ovoj turneji s klubom!), a u prvih 11 bili su i hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić. S najboljom postavom krenuo je i Pep Guardiola, a u takvom su se omjeru snaga obje momčadi dobro držale pa se na odmor otišlo bez golova.

City je u vodstvo došao u 52. minuti golom Otamendija, a potom je uslijedio raspad Reala. Naime, Zidane je u 62. minuti zamijenio svih 11 igrača i u igru stavio ‘drugu momčad’. Mijenjao je i Guardiola, ali ne sve nogometaše na terenu odjednom…

Pepu se to i isplatilo jer je Sterling u 59. minuti zabio za 2:0, a u 67. minuti za 3:0 je zabio Stones. Do kraja utakmice City je preko Diaza povisio na 4:0, a katastrofu Reala umanjio je golom za 4:1 u 90. minuti Oscar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...