Cestitka_Uskrs

Budite na oprezu, na Kalelargi su jučer “planula” dva novčanika

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su tri teške krađe i pet krađa.

Jučer tijekom noći, u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjakinje te u ugostiteljski objekt 25-godišnjakinje odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna.

U proteklih godinu dana, na Viru, nepoznati je počinitelj s brodice u vlasništvu 46-godišnjaka ukrao dijelove i gorivo vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Jučer poslijepodne, u Sabunikama, iz automobila u vlasništvu 56-godišnjeg državljanina Njemačke ukraden je mobitel, fotoaparat i naočale vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U isto vrijeme u Ulici Mateja Bošnjaka Zadranina u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 87-godišnjakinje te ukrao nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Jučer su pak u Širokoj ulici i na Narodnom trgu u Zadru, ukradeni novčanici u vlasništvu državljanki Nizozemske i Velike Britanije.

Isti dan u Zatonu i u Ulici majstora Radovana u Zadru, ukradeni su mobiteli u vlasništvu državljanina Nizozemske i 20-godišnjakinje, vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U utorak, na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila 42-godišnjaka ukrao prijenosno računalo vrijedno nekoliko tisuća kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...