Cestitka_Uskrs

Carrillo odgovorio treneru Levskog: “Ja sam ponosan na naše navijače”

Hajduk je uspješno započeo europsku kampanju u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige. Levski je u Dugopolju pao s minimalnih 1:0.

”Sretan sam jer je momčad imala ideju i jer smo slavili u prvom ogledu. Nismo mirni, jer u nogometu nikad ne znaš, čeka nas još dosta posla, rezultat je otvoren. Važno je što smo dobili prvi dio utakmice i nismo primili gol. Bilo je sigurno utakmica gdje smo imali više šansi, ali pobjeda je bitna. Jako sam zadovoljan sa igračima”, rekao je na press konferenciji nakon utakmice Joan Carrillo kojieg su novinari pitali je li previše čekao s izmjenama.

”Izvadio sam Savvasa jer je pretrpio dosta udaraca, do tada je odigrao vrhunski. Mislio sam uvođenjem Kožulja dobiti kontrolu lopte. Nakon ulaska zamjena živnula je igra, imali smo šansi za drugi pogodak”, prenosi riječi Hajdukova trenera Gol citirajući Dalmatinski portal.

Trener gostiju najavio je prolazak iako će Levski u Sofiji igrati pred praznim tribinama.

”Ne bi ja o tome pričao. Ja sam ponosan sam na našu publiku. Atmosfera je bila nevjerojatna, kao da smo bili u trećoj dimenziji. Ovim putem bi htio zahvaliti navijačima”, poručio je katalonac koji je osim navijača pohvalio i pojačanje iz Barcelone B Borju Lopeza.

”Bio je dobar kao i cijela obrana.”

U nedjelju Hajduk kreće na prvo od najmanje pet gostovanja koja ga očekuju u narednim tjednima. Prvo od četiri gostovanja na startu HNL-a počinje na Maksimiru protiv Lokomotive ove nedjelje.

”Sigurno ćemo nešto mijenjati. Ne bi smjeli napraviti grešku da preforsiramo igrače”, smatra Carrillo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...