Cestitka_Uskrs

Ćiro: “Mamić i Šuker su egoisti, a Modrić je osjetljivo biće prema kojemu smo nepravedni”

Drugi gost u Privatnoj Lajni na Enter Zagreb bio je legendarni Ćiro Blažević koji je bez dlake na jeziku govorio o vrućim temama u nogometu.

Ćiro je otkrio kako je osim Hrvatske, država u kojoj se najugodnije osjećao Kina, a na pitanje o svojem odlasku u trenersku mirovinu spomenuo je Zdravka Mamića i Davora Šukera, piše tportal.

‘Teško pitanje, sinko moj. Ja sam otišao u penziju jer me otjerala moja dob, ne moje fizičko i duševno stanje. Nikad bolji trener nisam bio nego sad. Prije sedam godina da ne govorim. Mamić i Šuker, oni su mi napravili najveće zlo – ne samo meni, nego i rezultatu hrvatske reprezentacije. Da nisu imali taj antagonizam prema meni, da su me uzeli kao nekog lijevog savjetnika, mi bi bili prvaci Europe sto posto, sto posto. Mamić i Šuker imaju tako veliki ego, misle da ne trebaju imati pored sebe nikoga tko bi im mogao uzeti dio njihvog značaja, pa su me bacili kao zadnje smeće u stranu’, odgovorio je žestoko Ćiro Blažević Enterovom slušatelju Maxu na pitanje kad je osjetio da mu je dosta nogometa.

Naravno nije moglo proći ni bez teme oko Luke Modrića i suđenja Zdravku Mamiću.

‘Mislim da smo svi pomalo nepravedni prema jednom našem velikanu kao što je Modrić… On je najveći ambasador Hrvatske. Napadati Modrića je toliko nepravedno i žao mi je, no nadam se da će se to smiriti jer on nije mangup. On je jedno osjetjivo, profinjeno biće i bojim se jako da bi to moglo jako utjecati na njihov učinak. Nadam se da će naći nekog pametnog psihologa koji će mu objasniti da on nema pravo biti hendikepiran jer mi samo čekamo priliku da nekog razvalimo’, bio je jasan Ćiro.

‘Trener svih trenera’ rekao je i da ga je tijekom karijere od nogometaša najviše impresionirao Safet Sušić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...