Čitateljica: “Prije tjedan dana Vodovod je iskopao rupu… misli li ju tko zatrpati?!”

Jučer smo proveli anketu na stranicama Antene Zadar nakon što se naš čitatelj požalio na ‘ofrlje’ zakrpanu rupu na cesti u Ulici Danijela Farlattija. U anketi smo pitali “Postoje li u Zadru ‘povlašteni’ i ‘nepovlašteni’ kvartovi?”, a vaši odgovori nisu iznenadili. Čak 86.73% čitatelja vjeruje kako u Zadru postoje povlašteni kvartovi, dok tek 5.1% u takvo što sumnja. Još jedan slučaj nepovlaštenosti dojavila nam je čitateljica, ovoga puta iz ulice nadomak strogom turističkom centru grada.

– U Ulici Miljenka Stančića točno je prije sedam dana došao Vodovod, iskopao rupu kako bi popravili curenje vode i sada nam je ostao samo šljunak. Kada prolaze automobili kamenje frca na druge te ih oštećuje. Do kada se treba čekati da se taj mali komad ceste asfaltira? Dok nekog prolaznika ili dijete kamen ne pogodi u glavu? Zašto u ovome gradu sve ‘šteka’ što se tiče popravka cesta?, pita se čitateljica.

Inače, slučaj Ulice Danijela Farlattija s početka ovoga članka riješen je rano jutros kada je ekipa Cesta Zadarske županije izašla na teren i, nadamo se, napokon napravila kvalitetan posao. Možda ovo bude opomena nekome u toj firmi kako dobro obavljen posao znači da se na jednu lokaciju radnici neće morati vraćati više puta u tjednu.

Ulica Danijela Farlattija
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...