Dabo opet po Zrću: “Bio sam na Ibizi, tamo razularene Engleze drže ograđene žicom”

Hideout festival u samo pet dana na Zrće je doveo preko 13.000 gostiju, od kojih je cijela Novalja imala veliku financijsku korist. Ali unatoč tome da su u Novalji ostavili stotine milijuna kuna, gradskim vlastima i stanovnicima ti gosti smetaju.

Gradonačelnik Ante Dabo na Facebook stranici grada Novalje napisao je kako je Novalja “obeščašćena i ponižena barbarizmom i nekulturom značajnog dijela mladih gostiju iz Engleske”.

“Sama činjenica da su engleski gosti za naše prilike izrazito visoke platežne moći, nikome, pa ni njima, ne daje za pravo da se ponašaju na ovakav način koji domaće stanovnike ostavlja gotovo bespomoćnim pred naletom primitivizma, golotinje, pijanstva i razularenosti koju pokazuju ulicama našeg grada i apartmanima koje iznajmljuju i koriste u našem gradu”, poručio je Dabo, a ta je njegova poruka ubrzo odjeknula i u Velikoj Britaniji.

Gradonačelnik Dabo u razgovoru za Index rekao je kako odgovorno stoji iza svake riječi koju je napisao na Facebook stranici Novalje.

“I sami su svjesni da su prekardašili, no tu odgovornim smatram organizatore koji su im prodavali Hideout kao party odmor, a ne party festival. Zato su oni mislili da je cijela Novalja njihova. Mladi su bili u zabludi. Tijekom dva dana ih je stiglo više od 13.000, a dodajmo i to kako su Englezi poznati po preslobodnom ponašanju. Bio sam na Ibizi, a i tamo su svjesni da se Englezi vole raskalašeno ponašati pa su ih smjestili u jedan dio koji je posebno ograđen žicom”, rekao je Dabo za Index.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...