Evo što vas od sutra do nedjelje očekuje u sklopu programa ‘Lito na rivijeri Sv. Filip i Jakov’

Skup manifestacija okupljenih pod programskim imenom ‘Lito na rivijeri Sv. Filip i Jakov’ ide dalje sljedećim događanjima koja su na rasporedu sutra i u nedjelju. Provjerite program u nastavku.


Petak,  21. 07. 2017 – SV.FILIP I JAKOV u 21 sat

Tradicionalna manifestacija „KAKO SU ŽIVILI I RADILI NAŠI STARI“ održat će  u centru starog Sv.Filip i Jakova na trgu „Na vr’sela“. Uz domaćine KUD „Sv.Roko“ iz Sv.Filip i Jakova koji će  izložiti stre stvari i  prezentirati stare običaje pridružit će im se i gosti koji će prezentirati stare običaje svojeg kraja i to  KUD ¨“Naši korijeni“ –Župa Kljaci, KUD „Vrana“ iz Vrane, Udruga vitezova vranski iz Pakoštana i KUD „Vinac“ iz Stankovaca koji će prezentirati prikaz starih svadbenih običaja.

Djeca i odrasli će se moći provozati u fijakeru ili na tovaru, a bit će i gastro ponude za domaće i turiste.

Petak,  21. 07. 2017  TURANJ  u 21,00 sati INTERAKTIVNA PREDSTAVA ZA DJECU

„Cvjetna serenada iz klaunova grada“

„Šareni svijet“ već nekoliko godina uveseljava djecu u Turnju i Sv.Filip i Jakovu.  Nakon održane predstave u Sv.Filip i Jakovu prilika je da se djeca okupe ispred crkve Gospe od Karmela i uživajući u predstavi uvijek nešto nova i nauče.


Nedjelja, 23.7.  SV.FILIP I JAKOV od 16,00 sati     NATJECANJE U PLIVANJU

U organizaciji Vaterpolo kluba „Gusar“ iz Sv.Filip i Jakova, a pod pokroviteljstvom Turističke Zajednice općine Sv.Filip i Jakov i Općine Sv.Filip i Jakov održat će se Natjecanje u plivanju za mlađe uzraste djece. VK “Gusar“iz Sv.Filip i Jakova tijekom ljeta godinama održava Školu plivanja pa tako i ove godine pa će se najmlađi okupiti i natjecati u plivanju.

Natjecanje će se održati na prostoru „Kontovog mula“  od 16,00 sati.

 

Nedjelja, 23.07.  SV.FILIP I JAKOV u 21,00

LITO FOLKLORA – promenada rivom i nastup ispred Stare škole KUD „Cvetkinski zvon“ iz Cvetlina- Trakošćan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...