Forte najjači na turniru odbojke na pijesku ‘Punta 2017’

Klub odbojke na pijesku Bibinje jučer je organizirao prvi iz serije turnira u odbojci na pijesku koji se iz godine u godinu organiziraju u Bibinjama. Prvi na rasporedu bio je turnir za odbojkašice, na koji se odazvalo osam ekipa. Iz Šibenika su stigle čak četiri ekipe koje je u Bibinje doveo poznati odbojkaš i trener – Šibenčanin Toni Seklin. Dvije ekipe prijavile su se iz Zadra, isto toliko bilo ih je iz Bibinja.

Igralo se na terenima plaže Punta pored Marine Dalmacija. Osam ekipa igralo je po principu ˝repassage˝, a utakmice svojih cura gledali su i treneri Marin Masnić i Tomislav Šimunić.

Najbolja ekipa koja je otišla do kraja i konačne  pobjede je ekipa Forte iz Bibinja za koju su nastupile Dinka Sikirić, Iva Milanović i Mia Sorić. Cure iz Bibinja u finalu su pobijedile ekipu iz Zadra, koje su od samog početka turnira izgledale kao favoriti natjecanja. Za ekipu Zadra nastupile su Sara Čukušić, Dea Marković i Ivana Karuc. Dodajmo ovome kako je ekipa Zadra prošle godine u istom sastavu osvojila turnir u Punti, tada su se zvale Cavs za što ih je inspirirao njihov omiljeni NBA klub Cleveland Cavaliers.

Ekipe:

FORTE: Dinka Sikirić, Iva Milanović i Mia Sorić (Bibinje) , ZADAR: Sara Čukušić, Dea Marković i Ivana Karuc, ŠIBENČANKE: Lora Ljevar, Katarina Badžim i Bruna Piližota, LISICE: Magdalena Dijan, Paola Kolić, Nina Kotlar (Zadar/Sukošan), SHIMANO: Bruna Šimunić, Tereza Babić i Laura Sikirić (Bibinje), KIKICE: Iris Kovač, Emily Sulje i Karla Belamarić (Šibenik), MORE: Karolina Marvić, Tea Aleksa i Hana Huljev, DREAM TEAM: Brigita Šilovodec, Josipa Aleksa i Anja Anić Bare.

Rezultati:

Polufinale: ZADAR (15:13) LISICE,    FORTE (15:5) ŠIBENČANKE,

za 3.mjesto LISICE (10:15) ŠIBENČANKE, za 1.mjesto FORTE (21:17) ZADAR

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...