Gost ogorčen na zadarski restoran “Špajza”: “Naručim butelju od 100 eura i vlasnik mi je odbije poslužiti!”

Često slušamo o visokim cijenama u Dubrovniku, na Stradunu. No pritužba koja je ovih dana završila u komentaru a vrlo se brzo viralno proširila, dolazi iz našeg Zadra.

U restoranu “Špajza” Hrvat iz dijaspore poželio je dobro večerati, te samim time odlučio ostaviti pozamašnu svotu u blagajni restorana. No to mu baš i nije pošlo za rukom jer mu, kako je napisao, sam vlasnik nije dao.

Ovo se može dogoditi samo u je*enoj Hrvatskoj. Dođem s obitelji u Zadar u restoran pod imenom “Špajza”, naručimo butelju od 100e i vlasnik nas odbije poslužiti jer je to restoran u kojem se jede, a ne pije. Ni eura više neću ostaviti u Hrvatskoj. Opet se Hrvati pokazali, napisao je ogorčeni gost.

U pozadini cijele priče, kako doznajemo, pokušaj je naručivanja butelje vina od 100 eura nakon fine večere, no nju mu je vlasnik restorana odbio poslužiti uz obrazloženje kako je to restoran u kojem se jede a ne pije.

Dodajmo ovome kako na TripAdvisor profilu restorana “Špajza” u opisu navedenog restorana stoji podatak kako se alkohol poslužuje, a isto je vidljivo i na objavljenim fotografijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...