Izabrana je nova Miss Zadarske županije: Antonija je najljepša cura na ovim prostorima!

U prekrasnom ambijentu Teatro bara u Zadru odabrana je nova Miss Zadarske županije 2017. lijepa Antonija Bucić  iz Selina koja odlazi u finale Miss Hrvatske koje će se krajem rujna održati u Ilirija Resorts Hotel &Villas te će našu županiju tamo predstavljati.

Prvom pratiljom proglašena  je Fani Ceranja, dok je  druga Valentina Pleša koja je osvojila i titulu Miss fotogeničnosti dok je Miss simpatičnosti također pobjednica Antonija Bucić.                     .

Lijepa Antonija govori više jezika, studira ekonomiju, a talent su joj pjevanje i imitacija, obožava sport i fitness, odlično što čini veliku cjelinu koja se boduje u finalu Miss Hrvatske što joj uvelike daje šansu za osvajanjem postolja najljepše moglo se čuti na finalnoj večeri Miss Zadarske županije.

Mjesto više tražilo se na finalnoj večeri Miss Zadarske županije u Teatro baru jer su se predstavile zaista deset prekrasnih djevojaka koje su u više izlaza predstavile svoj karakter i osobnost, a predstavile su i kolekcije poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na Moru te  Vjenčanice Brigita iz Zadra kao i nakit Lucije Klanac” Hoby Lucija”.

Mnoga poznata imena se moglo primijetiti na samo večeri ljepote među kojima su zadarski košarkaši Ante Gospić i Rok Stipčević, pjevačica Natalie Dizdar te mnogi drugi.

Bivša Miss Zadarske županije Ana Colić predala je krunu svojoj nasljednici i zaželjela odličan uspjeh u finalu te da titulu napokon donese u našu županiju jer podsjetimo zadnje dvije godine naše misice ( Anja Bijelić i Ana Colić ) su bile plasirane u top 5 najljepših žena Hrvatske.

Miss Zadarske županije osvojila je veliki fundus nagrada među kojima su kozmetika Pupa, Collistar, Ziaja, Guerlain parfem”Mon Guerlain”  i Trusarrdi , torbu “PICCOLA BORSA, nakit “Hoby Lucija, proizvode OPG Colić,  Decleor torbu i kozmetiku te prirodnu kozmetiku Adriona koja je sve oduševila.

Za ljepotu svih finalistica brinuli su se odlični make up artisti  Đina Juričin, Antonella Jurićin i Matea Jović, a za frizure su se brinuli saloni “Aurora” i “Za dlaku” .
Miss Zadarske županije odmah nakon pobjede kreće u pripreme za finale Miss Hrvatske koje će se održati u rujnu u Ilirija Resorts Hotels&Villas u Biogradu na Moru.

Voditelj večeri bio je Davor Garić, a u glazbenom programu nastupila je Sanella Bačić.

FOTO: Boris Mataković

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...