James odlazi, tko će dobiti slavnu desetku? Modrić jedan od kandidata!

James Rodríguez odlazi na dvogodišnju posudbu u Bayern s pravom prvokupa, a svaka godina posudbe Realu znači pet milijuna eura više u blagajni. Otkup iznosi 35,2 milijuna eura, no više od novca za ljubitelje kraljevskog kluba važnije je pitanje tko dobiva legendarni broj 10?

Desetku su kroz povijest kluba nosili nogometni velikani Mesut Özil, Lassana Diarra, Wesley Sneijder, Robinho, Luís Figo, Clarence Seedorf i drugi, a sada bi čast mogao dobiti… Luka Modrić?

Tako se šuška, a ako se predviđanja obistine to bi Luki bila najveća ‘plaća’ u petogodišnjoj karijeri ‘Madridiste’. On je naša desetka u dresu reprezentacije, a u Realu nosi nimalo pamtljiv broj 19. Istina, taj broj nosili su i Klaas-Jan Huntelaar , Cambiasso i Anelka, no desetka je desetka,

Modrićeve snove mogli bi poremetiti Isco, Kroos ili Asensio, ali potencijalno i mladi Mbappé, odnosno Ceballos (ako se odluče za Real Madrid, tvrdi Goal) pa nam za sad ostaje samo čekati najavu brojki na dresovima Real Madrida za predstojeću sezonu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...