Jones ne želi Miočića: “Nisam papak, ali hoću nekog s manje mišićne mase”

Jon Jones već godinama priča o mogućem prelasku u tešku kategoriju, no ako se najbolji poluteškaš na svijetu jednog dana zaista okuša u kraljevskoj kategoriji, to definitivno neće napraviti protiv aktualnog prvaka Stipe Miočića, piše FightSite.

“Da, volio bih postati prvak u dvije kategorije i mislim da će se to kad- tad ostvariti”, rekao je na UFC Unfiltered podcastu Jones koji će se sutra u ranim jutarnjim satima po našem vremenu u Anaheimu boriti za povratak svoje titule protiv Daniela Cormiera.

“No pričekat ću dok ne nađem savršenog protivnika. Želim tipa koji je prvak, ali nije teži od 106.5 kilograma. Ako uparite velikog talentiranog borca i malog talentiranog borca, krupniji tip će imati veliku prednost. Stipi trenutno ide odlično u teškoj kategoriji, i ne želim zvučati kao papak jer to sigurno nisam, ali radije bih se borio s tipom koji mi stilski više odgovara, pogotovo zato što bih ja imao manje mišićne mase. Mogu bez problema poraziti borca koji je pet kila teži od mene, ali kad imate tipa koji je ima 18 kila mišića više od vas i uz to je još i talentiran… samo želim biti pametan ako ću napustiti svoju kategoriju i nekog izazvati.”

Jones očito jako poštuje Miočićeve sposobnosti, no čini se da m razlika u težini ne bi predstavljala problem u borbi s bivšim prvakom teške kategorije, Brockom Lesnarom, za kojeg je već pokazao interes.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...