Karlo: “Zahvaljujući trudu bratovih prijatelja Toni ostaje vječan!”

Mural koji se na Bulevaru izrađuje u čast prerano preminulog zadarskog nogometaša Antonia Jurjevića službeno će biti dovršen i predstvaljen javnosti na njegov rođendan 2. kolovoza.

Kako je Antonio običavao slaviti rođendane i kako će to za njemu u čast sada učiniti prijatelji i poznanici, priča nam njegov brat Karlo Jurjević.

Toni je rođendan slavio u krugu prijatelja na našoj fešti Gospe od Sniga u Kukljici koja je 5. kolovoza. Od tamo nam je
mama, tako da se svake godine skupila ekipa i povezala Tonijev rođendan i feštu. Tako će biti i ove godine s tim da se 2. kolovoza planira “otvorenje” murala uz bakljadu i roštilj za sve koji budu prisutni u obližnjem kafiću ET.

Autor impozantnog murala Antonijev je kolega iz osnovne škole, a obitelj je njegova izrada ganula…

Obitelj je reagirala pozitivno, dečki su nas prije svega pitali dali se slažemo, odnosno odobravamo izradu. Mogu vam reći da smo bili ispunjeni s tom idejom, jer je to jedan od načina na koji Toni nikad neće biti zaboravljen. Njegovi se prijatelji trude da bude vječan… Zato, ovim putem u ime familije još jednom zahvaljujem njegovoj i našoj ekipi. 
Mural izrađuje Tonijev osnovnoškolski kolega Marko Zurak koji upravo završava studij umjetnosti u Rijeci. Zahvaljujemo Marku u ime svih nas jer je objeručke prihvatio ideju izrade murala i usavršavanja svake naše ideje i zamisli, kaže nam Karlo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...