Krao se alkohol, novčanici, mobiteli, novci…

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je sedam teških krađa i dvadeset krađa.


Tijekom proteklog vikenda, u Starigradu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i alkoholno piće ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Viru, Zadru, Rtini i Bibinjama, nepoznati su počinitelji provalili u stanove i kuće u vlasništvu šest osoba te otuđili nakit i novac. Ukupna materijalna šteta iznosi više od dvjesto tisuća kuna, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Posedarju i Pakoštanima, nepoznati su počinitelji iz apartmana koje koriste strani državljani, otuđili novčanike s novcem i dokumentima, kameru i fotoaparat u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu. Tijekom proteklog vikenda, na više lokacija u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu četiri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Kalima, Zadru, Pagu i Rtini, nepoznati su počinitelji otuđili pet mobitela u vlasništvu više osoba vrijednih nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Viru, nepoznati je počinitelj, s broda u vlasništvu 31-godišnjaka otuđio bokobrane vrijedne više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Biogradu, Sukošanu i Petrčanima, nepoznati su počinitelji otuđili tri bicikla u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u autokampu u Ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio kameru u vlasništvu nizozemskog državljanina vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Dragama, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, u autokampu u Zatonu, nepoznati je počinitelj iz kamp prikolica u vlasništvu nizozemskih državljana otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...