Legendarni nogometaš Thierry Henry sletio u Zemunik pa se iz Zadra uputio jahtom na obilazak jadranskih otoka

Nekad najbolji nogometaš svijeta Thierry Henry uplovio je u Zadar s Andrejom Rajačić, Sarajkom, koja mu je osvojila srce. Točnije, stigao je u zračnu luku Zemunik, odakle su ga prebacili u Zadar, gdje se ukrcao u jahtu i krenuo na obilazak Jadranskih otoka, pišu 24sata.

Samozatajna ekonomistica idealno se uklopila u tip djevojaka koje su zanimale Henryja. Dolazi iz obitelji intelektualaca, majka Tatjana profesorica je ruskog jezika, a otac Nebojša ugledni je plastični kirurg. Henry i Andrea su se upoznali u Španjolskoj 2009. godine i zaljubili se do “ušiju”.

Njezina mlađa sestra Jovana i ona završile su srednju školu, da bi nakon toga nastavile obrazovanje u Americi, gdje su u na ekonomskom fakultetu završile studij menadžmenta. Prije nego što je upoznao Andreu, Thierry je bio četiri godine u braku s Claire Merry, koji je okončan 2007. zbog navodne Henryjeve nevjere, a rame za plakanje mu je uvijek njegova dobra prijateljica, pjevačica grupe Texas.

Thierry iz prvog braka ima 12- godišnju kćerkicu Theu, kojoj je, kad se rodila, posvetio gol protiv Newcastlea. Nakon što je zabio, u kamere je kažiprstima lijeve i desne ruke oblikovao slovo T. Rastava braka ga je stajala, ni manje ni više, nego 10 milijuna funti. Ima se, može se…

Inače, Thierry Henry je jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa. Njegove kretnje, dribling, nogometni trikovi, osjećaj za prostor, završnica, razumijevanje igre (možemo do prekosutra nabrajati) doveli su do toga da se nalazi na petom mjestu najboljih strijelaca Premier lige svih vremena, a od 2003. do 2006. bio je najbolji strijelac Premier lige. Točnije, tri sezone zaredom.

Bio je i član legendarne Arsenalove momčadi ‘nepobjedivi’, koja je osvojila Premier ligu bez ijednog poraza.

Fotografije velikog nogometaša u Hrvatskoj možete pogledati ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...