Lopovi za vrijeme sezone kradu i ujutro, a paziti morate na kuće, stanove, obrte, apartmane, stvari na plaži…

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirani su ubojstvo u pokušaju, 8 teških krađa i 14 krađa te 7 narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je 47 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a 11 ih je lakše ozlijeđeno. Najviše posla imali su policijski službenici s krađama i provalama, a evo što je sve evidentirano u policijskom izvješću.


Teška krađa

U noći s četvrtka na petak, u Šibenskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio manji novčani iznos. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći u subotu, na odmorištu Marune na autocesti, nepoznati je počinitelj provalio u kamper u vlasništvu 54-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu prijepodne, na Obali kralja Tomislava u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kombi Mercedes u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio prijenosno računalo i nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu prijepodne, u Ulici Ivana Meštrovića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 55-godišnjakinje te otuđio nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći u nedjelju, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 48-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio prijenosno računalo, kameru i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u Sabunikama, nepoznati je počinitelj provalio u apartman 59-godišnje državljanke Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 37-godišnjeg državljanina Slovenije te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

U noći s četvrtka na petak, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 42-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih mjesec dana, u Lišanima Tinjskim, nepoznati je počinitelj otuđio čekić za bager u vlasništvu 61-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih mjesec dana, na Molatu, nepoznati je počinitelj otuđio vanbrodski motor u vlasništvu 58-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak, u Viru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 41-godišnjeg državljanina Mađarske, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s četvrtka na petak, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 42-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U petak poslijepodne, na Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik 40-godišnje australske državljanke, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U petak na plaži u Sukošanu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 39-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu u večernjim satima, iz kuće u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik i mobitel u vlasništvu 51-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći u nedjelju u Bibinjama, nepoznati je počinitelj otuđio stolove, klupe i roštilj u vlasništvu 51-godišnjaka, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, na Viru, Šimunima i u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike u vlasništvu dvoje hrvatskih te državljana Kine i Mađarske, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...