Viber je priredio novo, inovativno iskustvo komunikacije za Sigetove “građane”

“Ludi stikeri Sigeta” i festivalski vodič David  zabavljati će posjetioce najvećeg ljetnog događaja središnje Europe!

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka najavila je početak svoje nove kampanje koja će poklonicima ljetnih festivala pružiti sasvim novo iskustvo – stikere priređene samo za Siget Festival u Mađarskoj! Kampanju ove sezone po prvi put sačinjavaju besplatni paket prvih animiranih Viber stikera „Crazy Sztickerz by Sziget” (“Ludi stikeri Sigeta) koji je zabilježio čak 300,000 preuzimanja u prva tri dana po uvođenju na Viber  kao i David, originalni Viber chat bot, prisutan na Sziget Viber Public Accountu, koji će obavljati ulogu festivalskog vodiča.

Siget i Viber ovim interaktivnim  inovacijama nastoje digitalni doživljaj festivala podići na još jedan viši nivo. Pored animiranih festivalskih stikera koji su po prvi put dostupni u Mađarskoj, digitalno iskustvo je pojačano prisustvom Davida – zvaničnog chat bota Sigetovog Viber Javnog računa (“Sziget Viber Public Account”) koji će imati ulogu festivalskog vodiča tako što će im pomagati pri kupovini karata, dijeliti informacije o programu i aktivnostima širom festivalskog prostora te prenositi vremensku prognozu tijekom trajanja događaja.

Suradnja  između Siget Festivala i Vibera otpočela je prošle godine, uz impresivan uspjeh postignut kroz skoro 1.5 milijuna preuzetih i 8 milijuna podijeljenih stiker paketa na Viber platformi.

„Siget je uvijek bio sklon uvođenju novih, inovativnih rješenja na svoje kanale komunikacije” – izjavio je Tamaš Kadar, Direktor Organizacijskog odbora Festivala. “Po prvi put ćemo ove godine koristiti posljednju generaciju animiranih Viber stikera što se smatra jedinstvenom inicijativom u našoj zemlji” – dodaje Kadar.

Preuzmite besplatno animirane “Lude stikere Sigeta” („Crazy Sztickerz by Sziget”) i upoznajte se sa Davidom, festivalskim vodičem koji će vam se naći na raspolaganju tijekom najvećeg ljetnog festivala središnje Europe!

O Viberu:

Mi u Viberu povezujemo ljude – bez obzira tko su ili odakle su. Naših više od 800 milijuna korisnika diljem svijeta imaju pristup nizu značajki kao što su razgovori jedan na jedan, video pozivi, grupne poruke ili ažuriranja i razgovori s njihovim omiljenim brandovima i poznatim osobama. Nudimo korisnicima sve alate za slobodno izražavanje. Viber je dio grupacije Rakuten, svjetskog lidera u e-trgovini i financijskim uslugama. Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svijetu.

Ostavi komentar koristeći Facebook

Tagovi: