Mamić obećao Mercedes svakome tko pronađe razliku u iskazu Modrićeve punice

Iako je nogometaš Eduardo da Silva trebao svjedočiti danas na suđenju braći Mamić u Osijeku, on se nije pojavio.

Nedolazak je opravdao e-mailom, navodeći kako zbog obveza vezanih za igranje u svom klubu u Brazilu ne može pristupiti ročištu. Njegov će raniji iskaz, najvjerojatnije biti pročitan na glavnoj raspravi. A sucu Darku Krušlinu očito je “prekipjelo” zbog Mamićevih čestih ispada u sudnici, piše Večernji.hr.

– S obzirom na jučerašnje nedopušteno ponašanje Zdravka Mamića, kojim opetovano ometa raspravu, zbog čega je više puta upozoravan, a u dva navrata i udaljen iz sudnice, predsjednik vijeća poučava Zdravka Mamića i ostale okrivljenike i stranke u postupku da su dužni pridržavati se reda u sudnici i pokoravati se nalozima suda. Ako tako ne postupe, mogu biti upozoreni, novčano kažnjeni ili, kao najteža mjera, udaljeni na duže vrijeme, pa i do okončanja postupka. Ponovno se osvrćem na Zdravka Mamića s obzirom na to da je očigledno da ranija upozorenja i udaljenja nisu dala rezultate. Izriče mu se upozorenje da će sljedeći njegov ispad rezultirati udaljenjem iz sudnice do okončanja postupka. Jeste li razumjeli? – rekao je sudac Krušlin.

Mamić je šutio i nepomično sjedio.

– Jeste li razumjeli? – ponovio je sudac. Mamić je na to samo kimnuo glavom. Nakon izlaska iz sudnice Mamić je između ostalog komentirao upozorenje suca.

– Vidjeli ste da sam to primio mirno. Kadija te tuži kadija te sudi. Doći će dan kada ćete vi mene razumjeti i shvatiti zašto sam ja to radio u sudnici – kazao je Mamić.

Komentirajući jučerašnje svjedočenje punice Luke Modrića, Vesne Juarić, Mamić je kazao da po njegovom sudu nije promijenila iskaz. Mamić je okupljenim novinarima obećao da će svakome tko nađe razliku između iskaza koji je Juraić dala USKOK-u i onog kojeg je dala na sudu – kupiti Mercedes .

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...