Mejaši i Miroslav Škoro zajedno otključali vrata

Mejašima se ostvario još jedan san, napravili su pjesmu zajedno s Miroslavom Škorom, kolegom kojem se dive i kolegom kojeg posebno cijene.

Spot za pjesmu “Otključaj mi vrata” snimljen je u Hrvatskom zagorju, točnije u Kleti Kozjak u Sv. Križu Začretje.

Glazbu ovog puta potpisuju Denis Dumančić i Željko Barba, tekst Denis Dumančić, Fayo i Miroslav Škoro, a aranžman i produkciju Denis Dumančić i Branimir Mihaljević.

”Za spot je zaslužan režiser Marko Zeljković i njegova ekipa, dok nam prosjek ljepote popravlja prelijepa Antonela Ivanović.”- rekli su članovi Mejaša te dodali: ”U spotu se Edo našao u nezgodnoj situaciji ispod kreveta premlade Antonele, a njen brižni otac Miro pazi da je nitko ne uznemirava dok uči. Pošto se prijateljima pomaže u nevolji, a mi to jesmo i privatno, pokušali smo ga spasiti pa makar nas to koštalo života. Skovali smo plan i krenuli u akciju, ali smo naišli na opasnog stričeka Miru koji misli da želimo u sobu njegove kćeri i pritom nas želi spriječiti.” –

Pjesma ”Otključaj mi vrata” dio je albuma ”Sexy ritam” , a članovi grupe Mejaša jako su ponosni jer sada svih 15 pjesama s albuma ima i video spot.

Ljeto će posvetiti koncertima na kojima će ujedno promovirati i novi singl, a nakon ljeta se zatvaraju u studio i kreću sa snimanjem novih pjesama.

Već dogovoren nastup za Novu godinu u Vancouveru !

Osim novom pjesmom i ovom zanimljivom suradnjom, Mejašima su još svježi dojmovi s njihove iznimno uspješne jednomjesečne turneje u Australiji na kojoj su bili tijekom travnja i svibnja ove godine. Kako dobre stvari uvijek idu jedna za drugom i iako je još rano, ali upravo su oni jedni od rijetkih koji se mogu pohvaliti da godinu dana unaprijed imaju dogovoreni doček Nove godine i to ni više ni manje nego u Vancouveru.

Uskoro kreću na američko-kanadsku turneju !

Međutim prije toga, valja svakako spomenuti da ih krajem godine očekuje američko-kanadska turneja. Mejaši su već odavno prepoznati kao odlični zabavljači, vrijedni i u potpunosti posvećeni onome što rade, a čini se da se njihov trud počinje primjećivati i izvan Hrvatske… zasluženo !

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...