Mobiteli i novac na meti lopova

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su teška krađa i tri krađe te četiri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je 12 prometnih nesreća u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene.


Jučer tijekom noći, u Sv. Petru, nepoznati je počinitelj provalio apartman 40-godišnjeg državljanina Austrije te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s nedjelje na ponedjeljak, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj, iz bungalova koji koristi 20-godišnja austrijska državljanka, otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju tijekom noći, u noćnom klubu u Parku kraljice Jelene Madijevke u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio ručnu torbu i mobitel u vlasništvu 31-godišnjakinje, vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne u kampu u Ulici majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitele i novac dvoje mađarskih državljana. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Pagu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 38-godišnjaka, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...