Modrić i Mamić neće morati daleko; Kvalifikacije za SP završavaju u Osijeku

Reprezentacija HNS-a zadnju domaću utakmicu kvalifikacija za SP 2018 igra 6. listopada protiv Finske, u jedinom gradu u kojemu igra osim Zagreba.

Hrvatska će Finsku ugostiti u Osijeku, gradu u kojemu su se u posljednje vrijeme na suđenju i saslušavanju u Državnom odvjetništvu udomaćili kapetan reprezentacije i njen stvarni izbornik.

Gradski vrt tako postaje jedini stadion osim Maksimira na kojemu je reprezentacija igrala u kvalifikacijama za ovo veliko natjecanje.

Posljednji put Hrvatska je u Osijeku igrala prijateljsku utakmicu s Izraelom u ožujku 2016. nakon čega je zbog ustaških pokliča s tribina kažnjena s igranjem dva susreta pred praznim tribinama, što je odradila protiv Turske i Islanda na Maksimiru, u sklopu kvalifikacija za SP.

Selekcija Šukerovog i Mamićevog saveza do kraja kvalifikacija igra 2. rujna protiv Kosova na Maksimiru, pa tri dana kasnije gostuje kod Turske u Eskisehiru.

Slijedi spomenuti susret s Finskom, a zadnja utakmica je s Ukrajinom u Kijevu 9. listopada. Nakon poraza na Islandu, čeka je težak završetak kvalifikacija za SP, piše Index.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...