Modrić koketira s AC Milanom, obožavateljima Reala neugodno

Hrvatski 31-godišnji veznjak nakon čak tri osvojene Lige prvaka s Realom jedan je od najcjenjenijih igrača u svijetu na svojoj poziciji, a glasine o njegovu odlasku iz ‘kraljevskog kluba’ i potrazi za novim izazovom nisu rijetke, piše tportal.

Modrića se nakon finala u Cardiffu povezivalo s prelaskom u Juventus, a ovih dana na bizaran način rasplamsala se priča o njegovu ‘flertu’ s Milanom koji je ovo ljeto znatno pojačao svoju momčad.

Naime jedan je navijač na Instagramu napravio montažu u kojoj Modrić pozira u dresu Milana, što je naš reprezentativac ‘lajkao’, a španjolski mediji odmah su se raspisali o njegovim simpatijama prema drugom najtrofejnijem klubu u Kupu i Ligi prvaka.

‘Nije prvi put da se Modriću sviđa nešto vezano uz klub iz Lombardije. U nekoliko navrata ‘lajkao’ je postove talijanskog kluba, a također slijedi Milan na Instagramu, što je probudilo snove navijača da bi jednog dana mogao odjenuti crveno-crni dres’, piše El Mundo Deportivo.

Jedan od razloga zbog kojih je ‘lajkao’ vjerojatno je i legenda Milana Zvonimir Boban koji je Luki jedan od uzora i zato o ovom klubu ima jako pozitivno mišljenje.

Zasad konkretnih informacija o odlasku Modrića iz Reala ovog ljeta nema pa možemo pretpostaviti da će ostati u Madridu još jednu sezonu…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...