Na Narodnom trgu održan Koncert moderne kršćanske glazbe

U utorak 18.07 na Narodnom trgu Zadar održao se Koncert moderne kršćanske glazbe koji će se još dugo pamtiti. Veličanstven koncert, odlični izvođači i još bolja glazba pružala je posebnu atmosferu mnogobrojnim posjetiteljima.

Nastupali su naši izvođači Vesna Benić pjesnikinja i zadarska kantautorica, Tea Vidaić zadarska kantautorica, Sanela Bačić zadarska pjesnikinja uz klavirsku pratnju Damjana Bakića i violinu Domagoja Bašića.

Gost večeri koncerta bio je Alan Hržica autor i glazbenik iz Zagreba koji je uz klavirsku pratnju Saše Miočiča izvodio svoje autorske skladbe i uspješnice poput “Otvori oči mog srca”,”Dajemo ti slavu, čast i hvalu”,”Divan si”  Publika je spontano slavila Boga podignutih ruku tako da je atmosfera na Narodnom trgu Zadar uistinu bila nesvakidašnja.

Ovim 4-tim po redu koncertom pokazalo se da je moderna kršćanska glazba itekako dobrodošla u našem gradu. Ljetnu toplu večer osvježiti duhovnim pjesmama  pokazalo se kao pun pogodak da se koncert uvrsti u program za vrijeme turističke sezone. Ovim putem organizatori koncerta udruga “Stihovi i Note” zahvaljuje se pokroviteljima TZ grada Zadra, Gradu Zadar, Zadarskoj županiji i TZ Kukljica.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...