Nasadi imaju obavijest za korisnike grobova u Zadru, evo na što upozoravaju!

Zadarska komunalna tvrtka Nasadi ima važnu obavijest za sve korisnike grobnica na svim gradskim grobljima u Zadru. Da ne duljimo, sve informacije doznajte u nastavku.


Obavijest korisnicima grobnica na gradskim grobljima u Zadru

Obavještavamo korisnike grobnica na gradskim grobljima da je u tijeku slanje uplatnica za godišnju grobnu naknadu za korištenje grobnica.

Iako se uplatnice, kao i uvijek, šalju po ovlaštenom pružatelju poštanskih usluga, veliki broj pošiljki je neuručen primateljima, odnosno vraća se pošiljitelju, “Nasadima” d.o.o., s naznakom “nepoznat” ili “otputovao”.

Ovim putem molimo korisnike grobnica na Gradskom groblju u Zadru i Groblju Belafuža da obavijeste “Nasade” d.o.o. o promjenama adresa prebivališta ili drugim promjenama podataka koji utječu na ispravnu dostavu pošiljki.

Učestalo neplaćanje godišnje grobne naknade, sukladno članku 14. Zakona o grobljima (N.N. 19/98,50/12), ima za posljedicu gubitak prava korištenja grobnog mjesta, stoga molimo korisnike grobnica da nas obavijeste o promjenama osobnih podataka, kako bi mogli ažurirati našu bazu podataka.

Također, obavještavamo korisnike da ukoliko nisu zaprimili uplatnice za godišnju grobnu naknadu za 2017. godinu, iste mogu preuzeti na blagajni Društva u Perivoju Vladimira Nazora 1, od ponedjeljka do petka od 07:00 do 14:30 sati.

Nasadi d.o.o.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...