Naučite plesati na svili!

Plesna udruga Nimeta u okviru projekta Ples za sve organizira niz plesnih radionica i predavanja otvorenih i besplatnih za sve građane tijekom 2017. godine. Prva po redu je radionica plesa na svili, koja će se uz suradnju s Udrugom Vertikala iz Zadra održati u četvrtak 13. srpnja u prostoru Nigdjezemske.

Voditeljica radionice je Ana Čudić (Zoi pole Amor), diplomirana kineziologinja, trenerica gimnastičkog kluba Salto Zadar i osnivačica udruge za ples na šipci Vertikala. Akrobatskim plesom na šipci i na svili počela se baviti prije pet godina. Od tada radi kao instruktor, performer te natjecatelj. Višestruka je prvakinja na sportskim i art poledance natjecanjima. Više od osam godina pleše suvremeni ples kao članica Plesne skupine Knockturnallheads pod vodstvom koreografkinje Zoi Tatopoulos, te je i članica skupine Kolektiva koreografkinje Natali Radelić.

Broj prijava je ograničen, a sve dodatne informacije mogu se dobiti kod Mirjam (091 604 2849) ili upitom na mail [email protected]. Aktivnost se provodi uz poporu Grada Zadra i Neformalne incijative Nigdjezemska.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...