“Ne mogu te prestat jubit” klikana preko 2 milijuna puta

‘Ne mogu te prestat slušat’, komentar je jednog od dva milijuna posjetitelja koji su na YouTubeu pogledali spot pjesme „Ne mogu te prestat jubit“ Tomislava Bralića i klape Intrade. Pjesma autora Vinka Barčota i producenta Remija Kazinotija osvojila je 2. nagradu publike na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, a ove se godine ponovno vraća na Prokurative, u konkurenciji 12 pjesama nominiranih za nagradu publike „Cesarica“, piše Gloria.

„Pjesma govori o ljubavi koja, bez obzira na rasplet, zauvijek ostaje, od koje ne možeš pobjeći i koja je nepobjediva“, izjavio je Vinko Barčot, autor glazbe i stihova, kojemu je ovo bila treća suradnja sa zadarskim pjevačima, nakon pjesama „Zalutali pogled“ i „Samo za tebe“.

Tomislav Bralić koji je već godinama zaštitno lice klape Intrade nije krio oduševljenje kada je prvi put čuo pjesmu: „S obje ruke u zraku reći da imamo hit! Hvala Vinku i Remiju, nadam se da će nam Barčot napisati još puno lijepih pjesama, a Remi je kao i uvijek odradio izvrstan producentski posao“. Za uspjeh pjesme zaslužan je i Željko Petreš, redatelj video spota čiju scenografiju čine prepoznatljive vizure Zadra i okolice, Maslenice i Posedarja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...