Cestitka_Uskrs

Nogometna legenda Lothar Matthäus stiže u Punta Skalu učiti djecu tajnama sporta!

Sportaš svjetskog kalibra koji se nalazi na FIFA-inoj listi 100 najvećih živućih nogometaša, bivši kapetan njemačke nogometne reprezentacije, Lothar Matthäus, veliki je zaljubljenik u Dalmaciju, Punta Skalu i Falkensteiner Family hotel Diadora. A kako je Falkensteinerov resort već dobro znano mjesto gdje se svesrdno podržava sportski duh i zdravi život, svojim malim gostim i ove se godine sprema prava sportska atrakcija.

Naime, Lothar Matthäus vraća se uskoro u Dalmaciju gdje će zaigrati balun s djecom i pokazati im nekoliko važnih trikova. Besplatna radionica održat će se 24. srpnja u Falkensteiner Punta Skali, a za sudjelovanje nije potrebno prolaziti komplicirane selekcije i registracije. Za nezaboravnu zabavu zadovoljiti se moraju samo dva pravila: biti na vrijeme na terenu i, ono najvažnije, biti odgovarajuće dobi – dijete ili tinejdžer!

S obzirom da je Lothar igrao na najviše Svjetskih prvenstava od bilo kojeg drugog igrača u povijesti, njih čak pet, savjeti i trikovi koje će podijeliti s djecom dragocjen su dar i odlična motivacija za one koji se žele baviti ovim sportom.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group

Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, skraćeno FMTG AG, jedna je od vodećih turističkih tvrtki privatnog karaktera, prisutna u šest europskih zemalja. Pod svojim krovom objedinjuje područja hotela i rezidencija, s trenutačno 32 hotela s četiri i pet zvjezdica te rezidencija, tvrtku FMTG-Development i turističku savjetodavnu tvrtku Michaeler & Partner.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...