Obnova rive u Diklu je medvjeđa usluga gradskih vlasti: More je puno oštroga metala, a iz betona vire šipke!

Diklo je definitivno jedna od posljednjih rupa na sviralu grada što se očituje po brojnim stvarima u kojima se taj kvart sustavno zanemaruje. Zato je brojne mještane začudio nedavan gotovo nevjerojatan “znak pažnje” ponuđen od gradskih vlasti. Naime, najavljena je te u konačnici i provedena obnova obalnog zida na potezu Mali Milini – Suha.

Diklo je tako nakon dugog niza godina dobilo kako-tako pristojnu betonsku rivu koju brojni kupači, kako domaći tako i strani, koriste za svoje ljetne radosti.

Ipak, stvari su bile idilične samo na prvu, a prvi je probleme uočio i prijavio SDP Diklo. Putem Facebooka obratili su se javnosti uz sliku metala izvađenog iz mora kraj obalnog zida.

– Ovo se izvadi iz mora nakon “radova” saniranja rive/plaže. Izvađeno je ispod nekadašnjeg ‘SOS’ kafića, danas. Strah me pomisliti koliko toga još ima u moru. Čudo su ti izvođači radova, popucao beton, nisu zatvorili ono što su trebali i još su pobacali ovo u more. Da mi je znati tko ih bira? A, da, zna se tko ih bira, napisali su.

Na njih se nadovezao još jedan mještanin napomenuvši kako to nije sve, već da iz samog betona vire šipke koje predstavljaju veliku opasnost kupaćima.

Čekamo li da se netko ozlijedi ili će se sanacija plaćena novcem mještana Dikla privesti kraju kako spada?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...