Od Dubrovnika do Zadra putnici Čazmatransa stajali na nogama u autobusu bez klime, stranci u šoku

Čitatelj Vijesti.hr poslao je fotografije koje jasno dočaravaju vožnju Čazmatransovim busom na relaciji Dubrovnik-Zadar. Naime, čitatelj navodi kako je u busu bila ogromna gužva zbog čega su putnici morali stajati, tvrdi da u busu nije radila klima te da su stranci, koji su putovali Čazmatransovim busom, bili u šoku.

Od vozača smo kasnije doznali razlog ove neugodne situacije koju su doživjeli putnici. Problem je, naime, bio u pokvarenoj klimi u kojoj je navodno puknula cijev.

Doduše, ovakve situacije ne događaju se samo na relaciji Dubrovnik-Zadar, nego i na ostalim relacijama diljem zemlje na kojima prometuju busevi Čazmatransa. Tvrtka se očitovala o ovom pitanju, a njeno očitovanje prenosimo u cijelosti:

“Ispričavamo se ukoliko je putnik doživio neugodnosti putujući našim autobusom na relaciji Dubrovnik-Zadar. Moramo provjeriti navode nezadovoljnog putnika, odnosno utvrditi na koji naš polazak iz Dubrovnika se navod točno odnosi.

Inače, princip rada je da svako prodajno mjesto ima određeni kontigent sjedala za prodaju. Nažalost, ponekad se zna dogoditi, unatoč dobroj organizaciji rada, da pojedina prodajna mjesta izdaju veći broj rezervacija sjedala od dodijeljenog im broja sjedala koja imaju u prodaji.

Što se tiče klima uređaja u autobusu, koncepcija rada je da se temperatura zraka u autobusu može sniziti maksimalno do 7 stupnjeva u odnosu na temperaturu zraka vani. Dakle, pri ekstremno visokim temperaturama zraka vani i temperatura zraka u autobusu je dosta visoka, bez obzira na klima uređaj”, poručuju iz Čazmatransa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...