Od sutra u prodaju prve karte za Fun park Mirnovec

U Fun Parku Mirnovec pored Biograda na Moru odbrojavaju zadnje dane do otvorenja planiranog za 15. srpnja. Prve karte u prodaju će biti puštene u srijedu 5. srpnja, putem web stranice parka.

Za početak ćemo pustiti ograničeni broj ulaznica koje će se nakon srijede moći kupiti i na ulazu u park. Interes je ogroman. Svakodnevno primamo velik broj upita stranaca i domaćih putem info maila i telefona, rekao je za tportal Slobodan Bursać, direktor prodaje i marketinga.

U parku će biti ukupno 24 atrakcije, a kao najzanimljivije Bursać ističe Adria Eye, Tornado i rollercoaster Big Blue.

Fun Park Mirnovec ima kapacitet od 5000 do 8000 ljudi, a na godišnjoj razini predviđa se oko 150.000 do 180.000 posjetitelja.

Radno vrijeme parka bit će od 11 do 23 sata, bit će otvoren od Uskrsa do Nove godine, u predsezoni i posezoni radit će vikendom, a u turističkoj sezoni svaki dan.

Iako je sezona glavni dio godine za poslovanje parka, pružat ćemo i usluge team buildinga, proslava, tematskih partyja i ostale zabavne sadržaje kako bismo upotpunili ponudu i poslovali u pred/post sezoni. U planu nam je širenje parka, očekujemo velik broj posjetitelja i nužno je da pružimo vrhunsku zabavu te uvodimo nove sadržaje, naglasio je Bursać.

Usporedbe s talijanskim Gardalandom, kažu, vesele ga, ali ističe da će nastojati biti što više originalni te pružati drugačiji sadržaj od sličnih zabavnih parkova.

U Fun Parku Mirnovec radit će ukupno 120 ljudi, od kojih će 20 biti stalno zaposleno, dok će ostatak biti studenti i sezonski radnici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...