Overeem najavio da će izazvati Miočića na još jednu borbu

Alistar Overeem vjeruje da će ga pobjeda nad Fabriciom Werdumom na UFC 213 priredbi vratiti u igru za pojas i osigurati mu novi susret s prvakom teške kategorije, Stipom Miočićem.

– Slušajte, nakon što sljedeće subote porazim Fabricia Werduma, zgrabit ću taj mikrofon i Stipe će me čuti. Čut će kako prozivam njegovo ime i ponovno ćemo se boriti, rekao je Overeem za Fight Hub TV tokom druženja s medijima u Los Angelesu, prenosi Index.

Overeem se s Miočićem obračunao na UFC 203 priredbi prošlog rujna. Nizozemac je tokom borbe imao sjajnu priliku da završi prvaka, da bi ga u konačnici Miočić nokautirao u drugoj rundi i obranio naslov.

Na UFC-u 209 u ožujku Overeem se vratio nokautiravši Marka Hunta. Dva mjeseca kasnije na UFC 211 priredbi Miočić je nokautirao bivšeg prvaka Juniora dos Santosa i tako još jednom obranio naslov.

– Stipe je sjajan prvak. Odlično je riješio JDS-a, ali karte su ovaj put drugačije podijeljene i jedva čekam da mu pokažem što imam u ruci, dodao je “The Reem.”

Overeem će se s Werdumom obračunati idućeg vikenda, 8. srpnja, u glavnom programu UFC 213 priredbe u Las Vegasu. Bit će to njihov treći međusobni okršaj, a trenutno su na 1-1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...