Plivački maraton „Toreta open water“ na Silbi okupio male i velike ljubitelje plivanja

Više od sto dvadeset plivača sudjelovalo je u nedjelju, 09. srpnja 2017. godine na ljetnom plivačkom maratonu „Toreta open water“ koji je održan na otoku Silbi. Događanje je bilo namijenjeno sudjelovanju raznih uzrasta s ciljem promocije plivanja te kao poziv svima ostalima da slobodne trenutke provode u sportskoj aktivnosti i druženju.

Na plivački maraton odazvali se se mali i veliki zaljubljenici u plivanje, a nakon utrka koje su bile podijeljene u tri (3) kategorije, organizirano je druženje i okrijepa uz ukusne i zdrave proizvode za koje su se pobrinule firma Gavrliović i Bure d.o.o..

Za ovu utrku već se godinama odabire otok Silba gdje iz godine u godinu iznimno raduje sve veći odaziv sudionika koji su na taj način prepoznali i podržali inicijativu da ovakvim projektima zajedno doprinesemo unaprjeđenju zdravlja, a pritom se dobro zabavimo.

Sve prisutne najviše je razveselila informacija da je ljetni plivački maraton prvo u nizu od događanja koje će se organizirati ovog ljeta na Silbi.

Rezultati utrke, odnosno ukupan poredak sudionika utrke, objavljen je na www.kdpdonat.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...