Plivanjem po Silbi

Plivački maraton „Toreta open water“ na Silbi okupio male i velike ljubitelje plivanja

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Više od sto dvadeset plivača sudjelovalo je u nedjelju, 09. srpnja 2017. godine na ljetnom plivačkom maratonu „Toreta open water“ koji je održan na otoku Silbi. Događanje je bilo namijenjeno sudjelovanju raznih uzrasta s ciljem promocije plivanja te kao poziv svima ostalima da slobodne trenutke provode u sportskoj aktivnosti i druženju.

Na plivački maraton odazvali se se mali i veliki zaljubljenici u plivanje, a nakon utrka koje su bile podijeljene u tri (3) kategorije, organizirano je druženje i okrijepa uz ukusne i zdrave proizvode za koje su se pobrinule firma Gavrliović i Bure d.o.o..

Za ovu utrku već se godinama odabire otok Silba gdje iz godine u godinu iznimno raduje sve veći odaziv sudionika koji su na taj način prepoznali i podržali inicijativu da ovakvim projektima zajedno doprinesemo unaprjeđenju zdravlja, a pritom se dobro zabavimo.

Sve prisutne najviše je razveselila informacija da je ljetni plivački maraton prvo u nizu od događanja koje će se organizirati ovog ljeta na Silbi.

Rezultati utrke, odnosno ukupan poredak sudionika utrke, objavljen je na www.kdpdonat.hr.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar