Pogledajte 7 zadarskih ljepotica koje su se plasirale u finale izbora za Miss županije

U prekrasnom ambijentu Teatro bara u Zadru održan je prvi casting na kojem je odabrano sedam prekrasnih djevojaka koje su ušle u samu završnicu izbora ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2017.

Djevojke su se mogle prijaviti putem službene web stranice miss.hr kao i društvenih mreža “misszadarskežupanije” te su pozvane da dođu na casting kako bi ih organizatori mogli upoznati i ocijeniti njihovu kompletnost.

Djevojke su odabrali poznata dizajnerica Klara Ivanović, suorganizatorice izbora Anita Maričić i Antonija Grubić, aktualna Miss Zadarske županije Ana Colić i sam organizator Alen Ljubić.

“Naše djevojke slobodno možemo reći su zaista zgodne i lijepe te smo sretni što županija ima ovakve ljepotice izjavili su organizatori “, a saznali smo iz kuloara da su djevojke iz naše županije među najvišim u cijeloj zemlji koje su se prijavile.

Djevojke koje su se plasirale u samo finale su : Anđela Marić, Nikolina Perković, Rafaela Ukalović, Lucia Jukić, Andrea Župan , Valentina Pleša i Antonija Bucić.

Vjerujemo kako ćemo ove godine opet imati pobjednicu koja će u finalu se visoko plasirati izjavio je organizator jer naše djevojke su manekenski tip što će uveliko im pomoći u daljnjem dijelu natjecanja u samoj završnici Miss Hrvatske 2017. kao i daljnjoj karijeri modela.

Drugi casting uskoro će se također održati u županiji kada će biti odabrane i preostale finalistice koje će sudjelovati u velikom finalu Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 28.07.2017. u Teatro baru u Zadru.

Saznali smo također od organizatora da se finalni izbor Miss Hrvatske također održava u našoj županiji i to 26.09.2017.u prekrasnoj oazi Ilirija Resort – Hotels & Villas u Biogradu na Moru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...