PORTUS SUMMER CUP 2017: Ekipa Gofini iz Zadra najjača na turniru

Pravi ljetni ugođaj na plaži Portus Beach Cluba priredilo je devet ekipa koje su stigle na prvi odbojkaški turnir organiziran u suradnji Kluba odbojke na pijesku Bibinje i Portus-a. Kombinacija zabave i ambicije čini ovaj vrlo atraktivan sport savršenim za uživanje na plaži.

S obzirom na igrače koji su se pojavili na turniru možemo zaključiti kako je turnir već u prvom izdanju zadovoljio kvalitetom. Odbojkaši su stigli iz Bibinja, Zadra, Sukošana, ali čak tri ekipe stigle su iz Šibenika. U sastavu pobjedničke ekipe Gofin nastupili su igrači iz Odbojkaškog kluba Zadar Antonio Surać, Filip Šestan i Nino Višić, drugoplasirani bili su Tomislav Fuzul, Domagoj Lisica i Luka Bakale koji su igrali za ekipu Punta. Utakmica za treće mjesto pripala je ekipi Čore koja je pobijedila ekipu Stanova rezultatom 21:9. Utakmice su sudili Vice Fuzul i Tomislav Šimunić koji su se pobrinuli da sve bude po pravilima struke.

Veliku podršku ovom turniru pružila je D Marin – Dalmacija, te Karlo Vukić sportski djelatnik koji najavljuje sličan turnir u kolovozu. Za one nestrpljive, već danas Klub odbojke na pijesku Bibinje organizira Memorijalni turnir ˝Za Siku˝ na plaži Punta u Bibinjama, prijave su moguće od 15 sati pored igrališta. Igrat će se po sistemu 3×3, mješovito – svi ste pozvani!

Rezultati:

Polufinale:

GOFINN  (21:13) STANOVI,                PUNTA (21:12) ČORE

Za 3.mjesto:  ČORE (21:9) STANOVI

Finale: GOFINN (15:8, 16:14) PUNTA

 

Ekipe:

WIENNA: Prtenjača, Prtenjača, Kozlovski

BILKE: Krešan, Feretaj, Sudinja

BITNO JE SUDJELOVATI: Burić, Paić, Paškalin

OPIJUM:Bratić, Marin, Galić

ČORE: Burčul, Knežević, Babić

GOFINN: Surać, Šestan, Višić

PUNTA:Fuzul, Lisica, Bakale

STANOVI: Perić, Perica, Perinčić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...