Pridraga u 21. stoljeću bez nogostupa, bez vrtića, bez adekvatnog igrališta…

Mjesto Pridraga u Općini Novigrad zaboravljeno je od svoje općinske vlasti, tvrdi nam čitateljica koja tekstom i fotografijama šalje svoju pritužbu.

Naime, čitateljica nam kaže kako Pridraga ni na najprometnijoj cesti nema nogostupa (a ni makadama) pa su mještani prisiljeni pješačiti iznimno prometnom cestom koja pri tom nema ni javne rasvjete. Po ostalim cestama, tvrdi, alternativa je makadam što za nju i druge mještane u 21. stoljeću nije prihvatljivo.

Vrtić se, tvrdi ona, obećava godinama, ali bez pomaka, dok dječje igralište propada i ne biva obnovljeno. Žali nam se ponajprije radi toga što “Općina ulaže u sprave za vježbanje i bildanje, ulaze na plažu i rive za turiste, a vlastite mještane ignorira”.

Od Općine Novigrad pokušali smo dobiti odgovor i priupitati postoji li rješenje za budućnost Pridrage, no načelnik Joso Klapan nije bio u mogućnosti javiti se na naš poziv. Isto tako poziv na službeni telefonski broj Općine bio je bezuspješan. Po objavi ovoga teksta nadamo se povratnoj informaciji, a isto traže i mještani Pridrage kojima život može i treba biti kudikamo lakši i ugodniji.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...