Prijave za 45. plivački maraton Preko – Zadar bliže se kraju; Ne propustite postati natjecatelj!

Plivački maraton Preko – Zadar u organizaciji PK Zadar ove godine doživljava svoje 45. izdanje. Maraton se održava tradicionalno, kako je običaj i ovog ljeta bit će organiziran povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, na obljetnicu “Oluje”, u subotu, 5. kolovoza.

Prijave se bliže kraju te PK Zadar još jednom poziva sve zainteresirane da se prijave od ponedjeljka do petka  u vremenu od  8 – 12 sati i od 17 – 19 sati,  u prostorijama PK Zadar na bazenu Kolovare (ured se nalazi kod malog bazena).

Prijave se zaprimaju do četvrtka, 03. kolovoza 2017. godine, do 10:00 sati.

Za sudjelovanje na maratonu Preko – Zadar potrebno je ispuniti i dostaviti prijavnicu, izjavu pratioca, te donijeti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za nastup.

Svi sudionici maratona startat će sa rive u Preku u 9:00 sati, sa ciljem na bazenu plivališta Kolovare.

Kategorije su apsolutna u muškoj i apsolutna ženskoj konkurenciji.

Pobjednici se osim u apsolutnom poretku boduju i po slijedećim starosnim kategorijama:

– muškarci/žene do 15 godina, muškarci/žene do 19 godina, muškarci/žene do 29 godina, muškarci/žene do 39 godina, muškarci/žene do 49 godina, muškarci/žene do 59 godina, muškarci/žene do 69 godina, muškarci/žene 70+ godina.

 

Sve informacije možete dobiti na :

Mob: 099 803 8521

Tel: (023) 312-320

e-mail: info@pkzadar.hr


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...