ukraden novac, zlatnina, mobitel, cigarete

Provaljeno u kamp prikolicu, kamper, kuću, stan…

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Jučer, na Jadranskoj cesti i na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u kamp prikolicu i kamper u vlasništvu njemačkih i švedskih državljana te otuđili nekoliko tisuća kuna,dokumente i mobitel. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Kožinu i u Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u kuću i stan u vlasništvu 47-godišnjaka i 79-godišnjakinje te otuđili nekoliko tisuća kuna i zlatninu. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u limenu kutiju u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete vrijedne nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s utorka na srijedu, u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu 49-godišnjakinje te otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar