Prva ovoljetna plesna radionica “Just Dance” završila u POU Dom na žalu

Pokaznom priredbom u POU Dom na žalu u završila je prva ovoljetna plesna radionica “Just dance I” u organizaciji Udruge za promicanje ritmike i plesa Tim iz Preka, pišu Naši školji.

Radionica je trajala sedam dana,  upisalo ju je 26 djevojčica i jedan dječak u dobi od tri do 13 godina, a uspješno su je završile Bernarda Vulić, Bruna Poljanec, Kiara Dunatov, Morene Uhoda Dunatov, Eva Trešin, Sara Dunatov, Chiara Dunatov, Lucija Marcelić, Matia Pažanin, Korina Košta, Mia Kurtin, Berta Škoraljev, Paula Dunatov, Mila Živčec, Nika Marinović, Lorena Stipanov, Paula Stipanov, Minja Mazić, Enola Brižić, Noemi Mazić, Sara Mijatović i Lisa Gregov.

– Udruga Tim za ovo je ljeto pripremila tri plesne radionice “Just dance”, druga će trajati od 16. do 20.srpnja, a treća od 6. do 10 kolovoza. Želja nam je da prigodnim programom  i naučenim koreografijama sudjelujemo na što više manifestacija na cijelom otoku Ugljanu, a za tu prigodu osigurali smo i majice za svu djecu koje nam je donirala Turistička zajednica Općine Preko, kazala je Tihana Lončar Mazić, predsjednica udruge, te naglasila kako je cilj radionica potaknuti djecu na bavljenje plesom, sportom i rekreacijom te ih motivirati da kvalitetno provode slobodno vrijeme, druže se s vršnjacima uz ples i glazbu i upoznaju nove prijatelje.

Udruga Tim javila se na natječaj Općine Preko za dodjeljivanje financijske potpore udrugama civilnog društva i za program „Male plesne škole“, koji se održava u zimskim mjesecima, dobila 9000 kuna.

Fotogaleriju provjerite na portalu Naši školji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...