Roditelji mladića iz Cenacola sutra prodaju rukotvorine izrađene u zajednici

Roditelji mladića iz Zajednice Cenacolo u utorak 18. srpnja od 8 sati do 23 sata na štandu ispred DM-a na Poluotoku u Zadru (kod caffe bara Forum) prodavat će prigodne artikle i rukotvorine koje su izradili mladići iz zajednice Cenacolo. Sva prikupljena sredstva idu za Zakladu Cenacolo iz koje se onda  financiraju sve potrebe te zajednice.

Štand je postavljen za promociju ciljeva Zaklade Cenacolo koji se odnose na pomaganje socijalno ugroženih skupina društva i njihovih obitelji, a najčešće su vezani uz problem ovisnosti o drogama, alkoholu, kocki i ostale vrste ovisnosti. Na štandu se promotivnim materijalima želi senzibilizirati javnost za izazov i problematiku mladih ljudi danas, te pružiti pomoć onima koji hodaju gradom a nalaze se u poteškoćama i potrebi.

Štand će se postavljati ponedjeljkom i utorkom kroz cijeli mjesec kolovoz, kao i 24. i 25. srpnja.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...