Sedam su puta osvojili Euroligu, oni su CSKA Moskva i stižu na Višnjik!

CSKA Moskva novo je ime četvrtog izdanja najboljeg europskog pripremnog turnira koji će se u u dvorani Krešimir Ćosić održati od 21. do 24. rujna, stoji na stranicama Seventa.

Ruski prvak prvi put dolazi na ovaj jaki turnir koji će na Višnjiku ponovno okupiti najbolje momčadi europske klupske košarke. CSKA Moskva već je desetljećima u svjetskom košarkaškom vrhu.

Čak su sedam puta osvojili Euroligu, posljednji put 2016. godine na krilima Miloša Teodosića, srpskog reprezentativca i najboljeg europskog razigravača. Ruski prvak koji je tu titulu osvojio čak 24 puta, kroz 94 godine postojanja dao je neke od najboljih europskih košarkaša među kojima se ističe Sergei Belov, po mnogima najbolji europski košarkaš svih vremena. Danas je CSKA Moskva jedan od najbogatijih sportskih klubova u Europi koji privlači najbolje talente sa svih strana svijeta, a mlada i motivirana momčad jamči da nas u Zadru očekuje vrhunska košarka. Zadar Basketball Tournament organizira tvrtka S Event.

Uz CSKA Moskva, svoje sudjelovanje na turniru potvrdili su Bayern Munchen kao i aktualni pobjednik Eurolige, turski Fenerbahce. Tako će se u Zadru na jednom turniru naći trenutni i prošlogodišnji osvajač Eurolige što najbolje pokazuje zašto je Zadar Basketball Tournament najjači europski pripremni košarkaški turnir.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...