Sjajno američko izdanje El Clasica; Modrić zamijenjen na poluvremenu

Sjajnu utakmicu prepunu golova odigrali su Real i Barcelona na turneji u Americi. Katalonci su još jednom potvrdili da su crna mačka za Madriđane, i baš kao u ligaškom dvoboju u Madridu na proljeće, noćas su u Miamiju u sklopu International Champions Cupa slavili su s 3:2.

Barcelona i Real su ”preko bare” već jednom odigrali međusobni dvoboj. I dok je Real slavio s 1:0 prije 35 godina u meču odigranom na Floridi, ovaj su put na Floridi uspješniji bili Katalonci.

Barcelona je povela već u 3. minuti. Messi je dobio loptu na 20-ak metara, sjurio se u prema golu Reala, gdje je u međuvremenu poslao Luku Modrića u prazno, a onda rutinski zabio za 1:0, piše Index.

Četiri minute kasnije bilo je već 2:0. Bila je to brza i krasna akacija Barce. Neymar je fantastično proigrao Rakitića, a hrvatski reprezentativac je baš kao u posljednjem pravom El Clasicu s ruba 16 metara sjajno zabio za 2:0.

Real je smanjio iz prve prave šanse. Igrala se 14. minuta kad smo vidjeli pravo majstorstvo Matea Kovačića. Mateo je primio loptu na 25 gola od vrata Barce, driblingom je slomio čuvara i odličnim udarcem s ruba šesnaesterca smanjio je na 1:2.

Real je u 36. minuti stigao do izjednačenja nakon brze kontre, a sad je Kovačić asistirao Asensiju za 2:2.

Već nakon pet minuta igre u nastavku Katalonci su zabili za konačnih 3:2. Neymar je ubacio, a Pique je pobjegao obrani Kraljeva i zabio je, pokazat će se za pobjedu.

Real je nakon toga tražio izjednačenje, no silne zamjene su malo usporile ritam. Na pravu priliku čekalo se do 80. minute kada je s 14 metara opalio Isco, no odlazi to pokraj vratnice. U 84. minuti Ceballos je natrčao na jednu loptu na 20 metara, međutim ni to nije išlo u okvir gola.

Zidane je Modrića zamijenio već na poluvremenu. Rakitić je teren napustio u 73. minuti, a Kovačić samo minutu kasnije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...