Skinuo dres Zadra, obukao dres Intera, a svojim golgeterskim sposobnostima večeras prijeti Hajduku

Vlatko Blažević, napadač Intera i prošlosezonski prvi strijelac 3. HNL Jug, večeras će u dresu Intera prijetiti Hajduku. Već u prvoj utakmici za Zaprešićane, Zadranin je namjestio nišanske sprave, dva puta je zabio Cibaliji u domaćoj pobjedi 3:1, piše Dalmatinski portal.

– Pokušat ću nastaviti s golovima, ali Hajduk je ipak druga dimenzija u odnosu na Cibaliju. To je momčad koja će ove sezone sigurno biti u utrci za naslov – započeo je Blažević, pa nastavio:

– Samo je pitanje s kakvim će sastavom doći u Zaprešić, tko je umoran, koga će trener Carrillo rotirati. Mi ćemo dati sve od sebe da izvučemo pozitivan rezultat, a to bi za nas bio svaki bod.

Blažević je prošle sezone nosio dres Zadra, adaptacija s trećeligaškog na prvoligaški nogomet nije dugo trajala…

– Najvažnije je bilo probiti led, zabiti prvi pogodak i to sam uspio već u prvom kolu. Bilo je treme, ali osjećam da je sada sve lakše. Još sam novi u momčadi, ali svi su me dobro primili, tako da mi je i s te strane lakše – kazao je Blažević pa nastavio:

– Inter je pravi prvoligaški klub, uvijek je u nekoj zlatnoj sredini i nema prevelikog pritiska. Imam sjajnu šansu da mi Inter bude odskočna daske.

Prošle godine je zabio 25 pogodaka u 3. HNL Jug, ove sezone će gotovo nemoguće biti doći do te brojke…

– Ha, naravno, ipak je ovo Prva liga. Idem utakmicu po utakmicu, važno je napraviti nešto za momčad. Ugovor mi traje tri godine, a u prvoj sezoni bih bio zadovoljan s dvoznamenkastom brojkom golova, pa makar to bilo i deset.

Blažević je pun hvale za momčad Hajduka…

Više pročitajte na Dalmatinskom portalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...