Snima se nastavak strašnog hororca: Freddy Krueger vraća se na kino platna!

Prošlo je sedam godina otkako smo posljednji put vidjeli Freddyja Kruegera na velikim ekranima. Pričamo o prethodnom pokušaju oživljavanja franšize ‘Strava u Ulici brijestova’, tj. o relativno loše prihvaćenom filmu iz 2010. godine. Iako je Jackie Earle Haley podosta kvalitetno zamijenio Roberta Englunda, publici i kritici film baš i nije sjeo, iako je gledanost bila odlična.

Vlasnici franšize, New Line Cinema, su stoga krenuli prije nekog vremena u potragu za novim materijalom, a prema govorkanjima, jedan korak su riješili. Scenarist David Leslie Johnson već radi punom parom na novom scenariju za naredni reboot. I dok Johnson, autor drugog dijela ‘Prizivanja’ (trenutačno piše treći dio) radi na tome, cjelokupan projekt ćemo još neko vrijeme čekati.

Naime, New Line se trenutačno više fokusira na ‘Prizivanja’ i cjelokupan taj filmski svemir, kao i na nadolazeći film Stephena Kinga, ‘Ono’. Zato možemo sa sigurnošću reći da novu ‘Stravu’ nećemo vidjeti dok ne dođe i treći dio ‘Prizivanja’ u kina, a projekt ovisi i o uspjehu filma o demonskom klaunu, piše 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...