Streljački klub Zadar organizira sportsko natjecanje “Trofej Oluja”

Streljački klub Zadar organizira sportsko natjecanje “Trofej Oluja” povodom proslave praznika ‘Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja’ (obljetnica VRO ‘Oluja’).

Natjecanje u gađanju iz VK pištolja održat će se u nedjelju 06. kolovoza 2017.god. s početkom u 10:00 sati na streljani “Mocire”. Program natjecanja sastojat će se od 5+10 hitaca u preciznom gađanju, te 5+10 hitaca u brzom gađanju (10sec), ekipno i pojedinačno.

Svi zainteresirani sudionici su dobrodošli i mogu se prijaviti za natjecanje, a krajnji rok prijave je 01.08.2017. god.  Za više informacija možete se obratiti tajniku kluba, gosp. Davoru Zupčiću na tel: 098/226-139

Dobrodošli su i svi ostali ljubitelji ovoga sporta koji žele gledati i pružiti podršku našim natjecateljima. Poslije natjecanja dodijelit će se zaslužena odličja nakon čega slijedi zajedničko druženje svih sudionika uz prigodan domjenak.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...