Suprug Doris Pinčić napao Bačićku zbog Šimleše: “Nitko te ne želi ni voli osim napaljenih seljačina”

Čini se da tekst Brune Šimleše o tome kako se Lidija Bačić naslikava po plaži nije samo nju potakao na to da mu napiše odgovor. Svoje je mišljenje putem društvenih mreža izrazio i Boris Rogoznica, suprug poznate voditeljice Doris Pinčić- Rogoznica.

“Zaista je nemoguće otvoriti internet, Facebook i slično, a ne nabasati na PR članke o Lidijinoj guzici, Nivesinim grudima i atributima sličnih dama koje grade svoje karijere igrajući na najniže i najprizemnije ljudske strasti”, započeo je svoju objavu na Facebooku u kojoj je označio Šimlešu, ali i naglasio da se zapravo obraća kolegicama koje su se mogle naći prozvane:

“Draga Lidija, Nives, ili kako god da ti je ime. Ako dobiješ priliku ovo pročitati, znaj da se suosjećam s tvojom sudbinom. Pokušavala si svašta u karijeri, pa čak ponuditi i kvalitetu, ali nikoga kao takva nisi interesirala. Imala si nekad i dobrih pjesama, dobar glas, neki drugi plemeniti talent, ali to nikoga nikada nije interesiralo. Imaš prokletu karmu da te masa želi samo u najgorem mogućem izdanju: razgolićenu dok pjevaš najodvratnije i najbezveznije pjesme koje jedan industrijski mozak može uopće smisliti.”

Dokle god ima klikova i lajkova, ti imaš svoju računicu. A u današnje vrijeme bitan je samo taj klik i lajk. Deset klikova maloumnih drkadžija i poluretardiranih morona vrijede svakako više od 1. klika pametnog studenta. I tu se završava svaki razgovor”, rekao je i izrazio žaljenje nad njihovim sudbinama:

“Žao mi je što niste uspjele izgraditi posao na ponos vaših roditelja i ponos vase sadašnje ili buduće djece. Žao mi je što se osjećate jadno i poniženo kada dođete nastupati u noćni klub, i horda napaljenih seljačina nasrne na vas svojim prstima i mobitelima, ciljajući i gotovo dodirujući vaše isturene atribute, lijepeći vam masne novčanice na čelo, grudi i ostale dijelove. Znam kako se osjećate. Znam da iznutra vrištite i nitko vas ne čuje.

Znam to jer su mi pričali kolege, vaši svirači iz benda koji to moraju gledati i nakon toga doći kući svojim ženama i zahvaliti Bogu što ih imaju takve a ne onakve kao sto ste vi! Jer, gledajte, najtužnije od svega je što mislite da ste vi zaradile na svim tim jadnim muškarcima. Ali istina je da su svi oni zaradili na vama.”

“Drage dame, takve vas nitko ne želi niti voli. Dobivate samo poniženje i razočaranje kada postanete svjesne da su vaši osmjesi na Instagramu jedna ogromna laž. I nema tih para na svijetu i tog putovanja na kojem možete bar na trenutak zaboraviti tu pretešku istinu, da ste samo potrošno sredstvo na kojem svi zarađuju dok imaju svoj uređen privatni život. A vi ste svoju privatnost i intimu potpuno prodali. I svjesne ste da vise nikada nećete naići na pravog muškarca koji će vas gledati kao majku svog djeteta, kao ženu njegova života”, zaključio je Rogoznica a prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...