Tijekom vikenda evidentirano osam provala i 22 krađe; Na meti lopova novac i nakit

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je osam teških krađa i 22 krađe.

Krađa – dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je, u subotu u Tkonu na otoku Pašmanu, iz apartmana kojeg koristi 24-godišnjakinja otuđio nekoliko tisuća kuna. 40-godišnjak je uhićen i priveden, a nakon istraživanja protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe.

Teška krađa

U petak u jutarnjim satima, u Vukovarskoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 50-godišnjaka te otuđio novac i nakit vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U petak poslijepodne, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil 40-godišnjeg njemačkog državljanina te otuđio novčanik i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu u večernjim satima, u Ulici kralja Dmitra Zvonimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 87-godišnjakinje te otuđio zlatninu i novac vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U subotu prijepodne, u Pakoštanima, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 49-godišnjeg nizozemskog državljanina te otuđio četiri tableta, sat i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s petka na subotu, u Petrčanima, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjaka te otuđio više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne u Bibinjama, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 63-godišnjakinje te otuđio više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Vrsima, nepoznati su počinitelji provalili u apartmane koje koriste državljani Njemačke i Slovačke te otuđili više tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Krađa

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, na Ugljanu i u Sukošanu, nepoznati su počinitelji otuđili petnaest novčanika stranih i hrvatskih državljana, vrijednih više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda, na autocesti u Nadinu, kampu u Zadru i u Sukošanu, nepoznati su počinitelji iz kampera poljskog, švedskog i talijanskog državljanina otuđili više tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...