Tijekom vikenda u dvije prometne nesreće ozlijeđeni vozači Honda motocikala

Nesretnim spletom okolnosti zanimljiva slučajnost dogodila se za vikend u Zadarskoj županiji kada su u dvije nepovezane prometne nesreće ozlijeđena dva motociklista, od kojih su obojica vozila Honda motocikle. Vozači su zadobili teške tjelesne ozljede te su zadržani na liječenju u Općoj bolnici Zadar.

Prva prometna nesreća dogodila se na zadarskoj Voštarnici, na križanju ulica bana Josipa Jelačića i Andrije Hebranga, u petak oko 17:30 sati. Prometnu nesreću skrivio je 24-godišnji mladić koji je upravljao automobilom austrijskih registarskih oznaka. Austrijanac se nije zaustavio na znaku stop te je oduzeo prednost 49-godišnjem motociklistu na Hondi koji pri kontaktu pada i zadobiva teške tjelesne ozljede.

Druga prometna nesreća dogodila se u subotu u 10 ujutro u Ninu. Na križanju ulica Put Grgura Ninskog i ulica bana Jelačića 29-godišnjak koji je upravljao automobilom Renault zadarskih registarskih oznaka skretao je u lijevo, a istovremeno ga je pretjecao 44-godišnji motociklist na Hondi krapinskih registarskih oznaka. Motociklist je tako skrivio prometnu nesreću u kojoj je sam ozlijeđen te s teškim tjelesnim ozljedama prebačen u OB Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...