Tijekom vikenda ukradeno šest novčanika, bicikli, mobitel, novac…

U petak, na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili dva bicikla u vlasništvu 48-godišnjaka i 19-godišnjaka vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, na Poluotoku u Zadru i u Ninu, nepoznati su počinitelji otuđili pet novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, u Ulici Blaža Jurjeva u Zadru, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 29-godišnjaka otuđio nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Ninu i Kožinu, nepoznati su počinitelji, iz apartmana koje koriste austrijski i njemački državljani, otuđili naočale, fotoaparat i novčanike s novcem i dokumentima. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Viru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 24-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...